Schrijf je nu in! Workshop 3D Dekmanagement en biggenopfok

In navolging op de lancering van de eerste online leermodule E-Learning Varkens en een uitverkochte eerste workshop 3D kraamstalmanagement, organiseren initiatiefnemers Topigs Norsvin, Trouw Nutrition en Boehringer Ingelheim in oktober hun tweede gezamenlijke bijeenkomst: 3D Dekmanagement en biggenopfok.

Dekmanagement
Na een hete zomer, is vruchtbaarheid een hot topic in varkensland. In deze module kijken we wat de ideale omstandigheden zijn voor een goeie bronst en hoe terugkomers vermeden kunnen worden.

Biggenopfok
Dat een vlot speenproces cruciaal is voor uw bedrijfsresultaat wist u al. Maar hoe zal de ban op gemedicineerde zink en antibiotica de kwaliteit van uw speenbiggen beïnvloeden. Wat kan u doen om de biggen optimaal te ondersteunen en wat mag u verwachten van antibioticavrije voerconcepten. De module biggenopfok zal u helpen om ook deze uitdagingen aan te gaan.

Workshops
Tijdens kleinschalige, interactieve workshops zullen drie verschillende varkensexperts aan het woord komen, sprekende vanuit de ‘driedimensionale invalshoek’ waarin de partners gespecialiseerd zijn: voer, genetica en gezondheid – met oog voor preventie en managementoptimalisatie. Een bijeenkomst die u als varkenshouder of medewerker niet wilt missen!

Datum & locatie
Deze workshop gaat door op Dinsdag 29 oktober 2019 in het Van der Valk Hotel te Oostkamp (adres: Kapellestraat 146 – 8020 Oostkamp).

Programma
12:00 – 13:00 uur: Lunch
13:00 – 15:45 uur: Workshops
15:45 – 16:00 uur: Slotwoord
16:00 – 17:00 uur: Afsluitende drink

Inschrijven?
Komt u ook? Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet en meld u nu aan voor deze bijeenkomst. Gratis voor varkenshouders en medewerkers, niet-varkenshouders betalen €40.

Deel dit bericht:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email