Geert Rombouts directeur Topigs Norsvin België

Geert Rombouts is benoemd tot directeur van Topigs Norsvin België. Hij zal in deze functie ook verantwoordelijk worden voor de k.i.-activiteiten die verbonden zijn met Topigs Norsvin in België. Rombouts begint in zijn nieuwe functie op 10 juli 2023 en zal rapporteren aan Arno van de Laar, regio directeur Europa.

Met de komst van Rombouts versterkt Topigs Norsvin zich met een directeur die de Belgische markt goed kent en veel ervaring heeft op gebied van varkensgenetica. Een groot deel van zijn carriere is hij werkzaam geweest bij Choice Genetics, RA-SE Genetics en Seghers Hybrid waar hij actief was in diverse functies.

Arno van de Laar, regiodirecteur Europa bij Topigs Norsvin: “We zijn blij met de komst van Geert Rombouts. Met zijn kennis en ervaring van zowel de fokkerij als de Belgische varkenshouderij zal hij bijdragen aan de verdere versterking van de onlangs opgezette nieuwe structuur van Topigs Norsvin in België, een structuur die gaat bijdragen aan een versterking van de varkenshouderij, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van marktconcepten.”

Geert Rombouts over zijn nieuwe functie: “Met een open blik en de bagage van bijna 30 jaar in de internationale varkensgenetica wil ik samen met de Belgische varkenshouderij kijken hoe we vanuit genetica de keten kunnen versterken. Daarvoor heb je een fokkerijorganisatie nodig die internationaal sterk staat en door onderzoek en ontwikkeling dat ook blijft. En voor mij was Topigs Norsvin hiervoor de beste keuze.”

Deel dit bericht: