Kennismaking met Geert Rombouts en zijn eerste plannen

Beste klant, collega of leverancier,

Mijn eerste weken bij Topigs Norsvin zijn intussen achter de rug en via deze weg wil ik mezelf eens aan jou voorstellen en laten weten waaraan ik wil werken. Ik kan wel zeggen dat de zin om er iets moois van te maken tot nu toe alleen maar is toegenomen.

Ik werk al levenslang in de varkensgenetica. Ik ben gestart bij het toenmalige Seghers Hybrid en heb daarna gewerkt voor RA-SE Genetics en Choice Genetics. Bij deze bedrijven ben ik zowat overal ter wereld met uitzondering van Azië werkzaam geweest.

En laat dat zowat het uitgangspunt zijn waarmee ik Topigs Norsvin België wil besturen. Ik wil namelijk met een open blik kijken naar de wereld rondom ons. Dit gaat van de wens van de consument naast onze deur tot wat we kunnen leren van vleestracering in Latijns-Amerika. Dit gaat zowel over fokdoelen in functie van dierenwelzijn als het meedenken aan de voordelen van leveringen van sperma met drones wat in Afrika vandaag gebeurt. Met deze insteek en ervaring wil ik jouw contactpersonen en aanspreekpunten bij Topigs Norsvin ondersteunen om samen met hen het beste product en de beste service bij jullie op het bedrijf te krijgen. ‘Klant is koning’ mag geen loze belofte zijn.

Wat gebeurt er de komende tijd nu concreet?
▪ Communicatie: Ik ga op regelmatige basis een bericht met nieuws en inzichten verzenden. Je kan je hiervoor registeren via dit online formulier. Ik ga schrijven over wat er in de wereld van de varkenshouderij gebeurt maar door mijn bril bekeken. Dat kan gaan zowel om informatie over de varkenssector in een land als over evoluties van prijzen van vlees of grondstoffen. Als je inschrijft via het formulier, dan krijg je deze berichten in jouw email. Het bericht verschijnt ook op de website.

▪ De baan op: Ik ga zo vaak als mogelijk of gewenst mee ‘op de baan’ om te luisteren wat er leeft of waaraan we moeten werken.

▪ Klantavonden in november: Reserveer alvast één van de volgende dagen in je agenda voor onze klantenavonden:
– Maandag 20 november in Gent
– Dinsdag 21 november in Hooglede
– Dinsdag 28 november in Kasterlee
Op de klantavonden hoop ik niet alleen kennis te maken met jou maar zullen ook enkele sprekers een
uiteenzetting houden over hoe Topigs Norsvin de toekomst van de genetica en de varkenshouderij ziet en daar vandaag al actief mee bezig is.

▪ Contact met toelevering en verwerking: Samen met onze specialisten ga ik toeleveringsbedrijven en afnemers in de sector bezoeken. Dit ter kennismaking maar ook om er voor te zorgen dat deze bedrijven over goede informatie over onze producten beschikken.

Kortom, een hele boterham waar ik ongelooflijk veel zin heb om mijn tanden in te zetten. Om niet te vergeten waarover het gaat, heb ik een klein ontwerp laten tekenen. Met z’n allen samen proberen we er
het beste van te maken, ‘met een open blik op de wereld’ …

Mocht je me in de tussentijd willen contacteren dan kun je me bereiken via geert.rombouts@topigsnorsvin.com of via 0478/803.925

Met vriendelijke groeten,

Geert Rombouts
Algemeen Directeur

Deel dit bericht: