Verzameling resultaten 2018

Ieder jaar verzamelt Topigs Norsvin de technische resultaten van alle Topigs Norsvin producten in de praktijk. Hiervoor rekenen wij op de medewerking van onze klanten die hun resultaten ter beschikking stellen.

Waarom verzamelt Topigs Norsvin deze cijfers?

We vergelijken de technische resultaten voor 2018 met de cijfers van de voorgaande jaren. Op die manier kunnen we controleren of we de verwachte genetische vooruitgang daadwerkelijk realiseren. We kennen zo ook de praktijkcijfers van alle product-combinaties, zodat wij onze klanten nog beter kunnen adviseren over de mogelijkheden van onze producten.

Het spreekt voor zich, dat alle gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Stuurt u uw resultaten in, dan ontvangt u een uitgebreid vergelijkingsoverzicht. Om discretie te garanderen worden de bedrijven in dit overzicht gecatalogeerd in groepen naar bedrijfsgrootte. Op deze manier is het exacte aantal zeugen aanwezig, niet meer zichtbaar in de resultatenverzameling.

Bent u klant bij Topigs Norsvin? Dan ontvangt u ongetwijfeld binnenkort van ons een uitnodiging om deel te nemen aan deze resultatenverzameling! Voor meer informatie kan u contact opnemen met uw accountmanager.

Bekijk hier enkele resultaten van 2017.

Deel dit bericht: